Onderwijs

Zorgboerderij Winschoten biedt onderwijs en begeleiding aan kinderen zodat terugkeer naar school weer mogelijk is. Daarbij ligt de focus op terug naar school gaan, omgaan met eigen gedrag en omgevingsfactoren, zelfvertrouwen en zelfinzicht.
Jouw kind komt in balans, leert zijn kwaliteiten herkennen en komt in zijn kracht te staan. Dat is het doel waar we in verschillende fases naar toe werken.

Neem contact op

Kansen leren zien.

Naast creatieve therapievormen spelen de dieren en met name de paarden, bij het geven van onderwijs op Zorgboerderij Winschoten, een belangrijke rol. Samen met de andere kinderen, leert ieder kind, dus ook jouw kind, opdrachten tot een goed einde te brengen. En fouten bestaan niet, alleen maar kansen! Ieder kind werkt aan en met zijn eigen specialisme onder begeleiding van onze medewerkers. Ieder gespecialiseerd en afkomstig uit verschillende vakgebieden. Heb je vragen of wil je hier meer over weten?

Ieder kind is uniek en krijgt het onderwijs, zorg en begeleiding die past bij de persoonlijkheid. We leveren maatwerk op ieder gebied. Ook jóuw kind is ons specialisme.