Opvang tijdens vakanties

Voor kinderen en volwassen is het mogelijk om de vakantieperiode op onze zorgboerderij door te brengen, samen met de paarden. Dit kan dagelijks van negen tot vier uur, maar een ochtend of een middag kan ook. (Afwijkende tijden in overleg mogelijk).

Wat doen we samen met de paarden op een dag?

Uiteraard paardrijden, zowel voor beginners als gevorderden. De mogelijkheden zijn uitgebreid: zelf rijden, lessen dressuur en springen, een buitenrit maken, longeren, voltigeren en zelfs mennen met de kar. Of meehelpen met voeren, poetsen, naar de weides brengen, water geven, opzadelen, uitmesten, paarden wassen, zadels invetten en nog veel meer.

De hele dag zorgen we samen voor de paarden en iedereen kan meehelpen met de dingen die hij of zij leuk vindt om te doen. Alle lessen (individueel en groepslessen) worden gegeven door een gediplomeerde instructrice. Buitenritten zijn onder begeleiding van een instructrice en er zijn altijd mensen mee voor ondersteuning als dat nodig is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen geniet van zijn vakantie op onze stal en kennis maakt met de wonderlijke wereld van het paard.

Neem contact op